Hei!


Olen Sanna Antikainen, 28-vuotias savolaissyntyinen, mutta sittemmin pohjoiskarjalaistunut Outokummun kaupunginvaltuutettu. Politiikassa korostan rakkautta itsenäistä Suomea ja sen kansalaisia kohtaan. Lue ajatuksistani lisää tästä

Haluatko jättää minulle viestin?

Ajankohtaista

12.7.2017

Talvi meni, kevät ja kesä saapuivat. Sain Outokummun kunnallisvaaleissa yhteensä 136 ääntä, joka oli toiseksi eniten ääniä Outokummussa ja 4.2% kaikista annetuista äänistä. Lämmin ja nöyrä kiitos kaikille äänestäjilleni ja varsinkin heille, jotka auttoivat minua vaalityössä. Olette kultaakin kalliimpia!

Vaalitulos toi minulle loppuen lopuksi Outokummun kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtajuuden. Nöyrä kiitos luottamuksesta Outokummun Perussuomalaisille ja Outokummun uudelle kaupunginvaltuustolle.

Muistathan, että voit seurata minua myös facebookissa [klik] Blogini löydät kolmesta eri paikasta:

Perussuomalaisten blogi [klik]
Uuden Suomen blogi [klik]
Savon Sanomie blogi [klik]

Muistutan vielä lopuksi Teitä eräästä asiasta. Kaikki varmasti jo tietävät, mitä puolueeni puoluekokouksen jälkeen tapahtui. Minulle on ollut koko ajan selvää, että kunnioitan Perussuomalaisen jäsenistö päätöstä ja ilmoitinkin heti 13.6.2017 facebookissa oheisen asian, jonka laitan vielä tänne kaikille muistutukseksi.

Olen Perussuomalainen. Seison puolueeni, sen jäsenistön ja sen demokraattisesti valitun johdon takana.

 7.4.2017Käyhän lukemassa viimeisin blogitekstini Outokummun asioista tästä: klik

 

17.2.2017

Olen ehdolla tulevissa kuntavaaleissa Outokummussa - Outokumpulaisten puolesta samalla numerolla kuin eduskuntavaaleissa eli 2. Jos haluat tietää minusta enemmän tai tukea minua vaalityössä, ota yhteys: sanna.antikainen@gmail.com tai 0443010889.

18.11.2016

Sain Perussuomalaisten Nuorten 20-vuotis juhlassa järjestömme kolmannen luokan ansiomerkin. Lämmin kiitos Perussuomalaisille Nuorille kunniasta.

Hain myös Perussuomalaisten Nuorten hallitukseen varajäseneksi ja tulin äänestyksen jälkeen valituksi tähän tehtävään. Kiitos Perussuomalaiset Nuoret kunniasta!

7.11.2016:

Blogi päivitetty. Käy lukemassa [klik]

11.6.2016:

Olimme mieheni kanssa Lahdessa 11.6 Perussuomalaisten puolueneuvoston kokouksessa. Ennen kokousta puolueella oli auki nettisivusto, johon sai ilmiantaa "hyviä persuja" . Muutama "hyvä persu" palkittiin lavalla - olin yksi heistä. Lue Perussuomalaisten blogistani pieni kertomus kokouksesta. Alla saamani pieni palkinto, josta olen niin kovin nöyrän kiitollinen. Kiitos kaikille hyville persuille Lahden puolueneuvostosta. Erityisesti kiitos heille, jotka minut internetissä "ilmiantoivat" <3